Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gül görmek

Rüyada mor gül görmek

Rüyada mor gül görmek mutluluğunun daim olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada mor gül gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada mor gül almak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli gül görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hırpalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor gül toplamak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gül görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada mor örümcek görmek hoşgörülü biri olunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mor yelek görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor armut görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments