Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mor gül görmek

Rüyada beyaz ve mor gül görmek

Rüyada beyaz ve mor gül görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mor gül gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Rüyada mor renkli gül görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada mor gül görmek sorunlarının çözüleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada mor gül toplamak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada mor gül almak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments