Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli gelinlik görmek

Rüyada mor renkli gelinlik görmek

Rüyada mor renkli gelinlik görmek kendi işine sahip olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına inanılır.

Rüyada mor renkli gelinlik gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mor gelinlik görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Rüyada mor gelinlik giymek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk tesbih görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada mor renk oje görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments