Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk oje görmek

Rüyada mor renk oje görmek

Rüyada mor renk oje görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bütçesinin genişleyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk oje gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada mor renk oje sürmek sağlığını da kaybedeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada mor renk oje görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mor oje görmek çekilen acıların unutulacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada koyu renk oje sürmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli oje sürmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada açık renk oje sürmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, hayırlı işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk oje görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk oje görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments