Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk tesbih görmek

Rüyada mor renk tesbih görmek

Rüyada mor renk tesbih görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk tesbih gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Rüyada mor renk tesbih görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mor tesbih görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada renkli tesbih görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada renkli tesbihler görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments