Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gelinlik görmek

Rüyada mor gelinlik görmek

Rüyada mor gelinlik görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gelinlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada mor gelinlik görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hem yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gelinlik giymek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada mor cüzdan görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulur.

Rüyada mor ışık görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor başörtüsü takmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendisini işine vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor vazo görmek güzel sözler işiteceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments