Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mor renk yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Rüyada renkli yatak örtüsü görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mor örtü takmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalettir.

Rüyada mor masa örtüsü görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor örtü görmek hafif ve iyi hissedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü aldığını görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments