Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gelinlik giymek

Rüyada mor gelinlik giymek

Rüyada mor gelinlik giymek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada mor gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada mor gelinlik giymek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada mor gelinlik görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mor gömlek giymek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, başarılarının tadına varacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada mor tişört giymek mallarının eksileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mor etek giydiğini görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, makamının yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments