Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk ayakkabı görmek

Rüyada mor renk ayakkabı görmek

Rüyada mor renk ayakkabı görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret eder.

Rüyada mor renk ayakkabı gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk ayakkabı görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına inanılır.

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Rüyada mor renk takı görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada mor renk cüzdan görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine inanılır.

Rüyada mor ve yeşil renk görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına, iyi anlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments