Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mor gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, zorlukların günden güne artacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor gelinlik giymek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gelinlik görmek dinde bilginleşeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise giymek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mor tişört giymek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, karamsar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek aşkının da kalıcı olacağına, ayağa kalkacağına, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Rüyada mor çorap giymek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, helal kazanç elde edileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments