Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden cıkamamak

Rüyada merdivenden cıkamamak

Rüyada merdivenden cıkamamak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayat boyu çok sevileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden cıkamamak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada merdivende cıkmak başarısızlığa düşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada merdivenden cıkamamak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulur.

Rüyada demir merdivenden cıkmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, adını aklamayı başaracağına delalettir.

Rüyada kapıdan cıkmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin damına cıkmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstüne cıkmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden cıkamamak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalı cıkmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, karasızlık yaşayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments