Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesine cıkmak

Rüyada dağın zirvesine cıkmak

Rüyada dağın zirvesine cıkmak elde edilen nasibin artacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağın zirvesinde olmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, birikim yapacağına yorulur.

Rüyada dağ zirvesi görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işarettir.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük ses getireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments