Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin catısına cıkmak

Rüyada evin catısına cıkmak

Rüyada evin catısına cıkmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada evin catısına cıkmak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada evin üstüne cıkmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Rüyada evin catısına cıkmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada evin damına cıkmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende cıkmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalettir.

Rüyada astral seyahate cıkmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakalı cıkmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada sınavdan cıkmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine cıkmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments