Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yorgan görmek

Rüyada mor yorgan görmek

Rüyada mor yorgan görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mor yorgan gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada mor renk yorgan görmek onu borçtan kurtaracağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Rüyada mor yorgan görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet eder.

Rüyada çarşaf yorgan görmek bir sebeple çok zorlanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada işlemeli yorgan görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı çöpe atmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yorgan dikmek dinç kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yorgan görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments