Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk canta görmek

Rüyada mor renk canta görmek

Rüyada mor renk canta görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ayağa kalkacağına, el açmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada mor renk canta gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada mor renk canta görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada mor ve sarı renk görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk saç görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor ve pembe renk görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Rüyada mor renk etek görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkte çiçek görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ekmeğinin azalacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments