Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor etek giydiğini görmek

Rüyada mor etek giydiğini görmek

Rüyada mor etek giydiğini görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor etek giydiğini gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Rüyada mor etek giydiğini görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor etek giymek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada mor renk etek görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiği insanların olacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor etek görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul eteği giymek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada sarı uzun etek giymek kişinin esenlik bulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments