Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor etek görmek

Rüyada mor etek görmek

Rüyada mor etek görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, zenginliğini kaybedeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yüksek bir makamı olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada mor etek gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Rüyada mor etek görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mor etek giymek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, umutlarının da tükeneceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Rüyada mor etek giydiğini görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk etek görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Rüyada fırfırlı etek giymek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada fırfırlı etek görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek giymek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Rüyada siyah renk etek görmek dertlerinin dermanını bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments