Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor etek giymek

Rüyada mor etek giymek

Rüyada mor etek giymek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, canın derdine düşeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor etek giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada mor etek giydiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor etek giymek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor etek görmek endişeli durumların son bulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada mor renk etek görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste etek giymek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk etek giymek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri etek giymek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada üç etek giymek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, insanların afiyet bulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments