Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli yılan görmek

Rüyada mor renkli yılan görmek

Rüyada mor renkli yılan görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kazancın çoğalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada mor renkte yılan görmek insanların yolunu aydınlatacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mor renkli yılan görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunlarının da son bulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada mor renkte çiçek görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Rüyada mor renk gömlek görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mor renk saç görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Rüyada mor renk cüzdan görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada pembe ve mor renk görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor ve sarı renk görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments