Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor duvar görmek

Rüyada mor duvar görmek

Rüyada mor duvar görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, işlerinin baltalanacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Rüyada mor duvar gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada mor renk duvar görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Rüyada mor duvar görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Rüyada mor renkli duvar görmek borca batacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada bacağı morarmış görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mor kapı görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor kazak örmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli kumaş görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Rüyada mor kan görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments