Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk kıyafet görmek

Rüyada mor renk kıyafet görmek

Rüyada mor renk kıyafet görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk kıyafet gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada mor renk kıyafet görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına inanılır.

Rüyada mor kıyafet görmek kötü sözler duyacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada mor ve yeşil renk görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, zenginliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk araba görmek bol hayır duası alınacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk cüzdan görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve mor renk görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada mor renk balık görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli çiçek görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments