Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk ayakkabı giymek

Rüyada mor renk ayakkabı giymek

Rüyada mor renk ayakkabı giymek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, kalp kırıklığı olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek küslükleri gidereceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk ayakkabı görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, onlardan fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk abiye giymek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, günah işleyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments