Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk abiye giymek

Rüyada mor renk abiye giymek

Rüyada mor renk abiye giymek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, eşit davranılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk abiye giymek gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada mor renk abiye giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada mor abiye elbise giymek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk abiye giymek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk abiye giymek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli abiye görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz abiye giymek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada abiye elbise giymek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments