Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk ceket giymek

Rüyada mor renk ceket giymek

Rüyada mor renk ceket giymek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin tutacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada mor renk ceket giymek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işaret eder.

Rüyada mor ceket giymek markasını duyuracağına, ekmek ve dünya malı alacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, günaha gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli ceket giymek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada mor renkli elbise giymek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments