Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli ayakkabı görmek

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı görmek kazancın çoğalacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada mor renk canta görmek sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk kazak görmek işleri yoluna sokacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk şemsiye görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, problemlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada mor renk eşarp görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments