Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor nişan elbisesi görmek

Rüyada mor nişan elbisesi görmek

Rüyada mor nişan elbisesi görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların artacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada mor nişanlık giymek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, refah içinde yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kendinden emin adımlar atacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mor elbise hediye almak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada mor elbise almak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mor rengi elbise görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Rüyada mor uzun elbise giymek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments