Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor elbise almak

Rüyada mor elbise almak

Rüyada mor elbise almak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mor elbise almak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada mor elbise giydiğini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada mor elbise diktirmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına tabir olunur.

Rüyada mor elbise almak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli elbise giymek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli elbise görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada mor renk elbise giymek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor takım elbise görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, daha isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor elbise görmek mutlu olacağınıza, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments