Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor rengi elbise görmek

Rüyada mor rengi elbise görmek

Rüyada mor rengi elbise görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunların üstüste geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mor rengi elbise gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada mor rengi elbise görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada mor rengi görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı mor renge boyatmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada leylak rengi elbise giymek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fuşya rengi elbise görmek maddi zarara gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın renginde elbise giymek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Rüyada mürdüm rengi elbise giymek birikim yapacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments