Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor nişanlık giymek

Rüyada mor nişanlık giymek

Rüyada mor nişanlık giymek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Rüyada mor nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada mor nişanlık giymek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada mor nişan elbisesi görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada mor elbise giymek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor abiye elbise giymek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinde kara geçeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Rüyada mor ceket giymek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada mor ayakkabı giymek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, stresinin çoğalacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments