Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor elbise hediye almak

Rüyada mor elbise hediye almak

Rüyada mor elbise hediye almak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada mor elbise hediye almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada mor elbise hediye almak parasının azalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet eder.

Rüyada mor hediye almak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor elbise görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Rüyada mor rengi elbise görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ümitlerinin son bulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada uzun mor elbise giymek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor elbise giyen birini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, huzur içinde yatacağına tabir olunur.

Rüyada mor abiye elbise giymek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments