Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşeler görmek

Rüyada mor menekşeler görmek

Rüyada mor menekşeler görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor menekşeler gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada mor menekşeler görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada mor menekşe dikmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe görmek sinirlerinin yıpranacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada mor menekşe ekmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe toplamak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada açmış menekşe görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments