Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açmış menekşe görmek

Rüyada açmış menekşe görmek

Rüyada açmış menekşe görmek kazancını arttıracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada açmış menekşe gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada menekşe açtığını görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada açmış menekşe görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada pembe menekşe görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada menekşe çiçeği görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe yaprağı görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, önünü göremez olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil menekşe görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada menekşe diktiğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevindirici haberler alınacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments