Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşe görmek

Rüyada mor menekşe görmek

Rüyada mor menekşe görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada mor menekşe gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada mor menekşe ekmek günlerini bunun için harcayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, geçim derdine gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşeler görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek maddi olarak büyüyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Rüyada mor menekşe toplamak göğüs germek zorunda kalınacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada pembe menekşe görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments