Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe toplamak

Rüyada menekşe toplamak

Rüyada menekşe toplamak yeni alanlara yöneleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada menekşe toplamak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada menekşe toplamak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşe toplamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Rüyada menekşe çiçek görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada menekşe açtığını görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşe görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet eder.

Rüyada menekşe diktiğini görmek maddi açıdan rahata erileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments