Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe ekmek

Rüyada menekşe ekmek

Rüyada menekşe ekmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada mor menekşe ekmek kafasının rahat olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya menekşe ekmek elinize para geçeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada menekşe ekmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, borçlarının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada mor menekşeler görmek çok iyi paralar kazanılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe rengi görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada afrika menekşesi görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, zinde kalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments