Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe çiçek görmek

Rüyada menekşe çiçek görmek

Rüyada menekşe çiçek görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada menekşe çiçek gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada menekşe çiçeği görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada menekşe çiçek görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara menekşe dikmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada afrika menekşesi görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada dağ menekşesi görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments