Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor makyaj görmek

Rüyada mor makyaj görmek

Rüyada mor makyaj görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada mor makyaj gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Rüyada mor makyaj görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor makyaj yapmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi makyajlı görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada makyaj yaptığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada çok makyaj yapmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada birine makyaj yaptığını görmek borçlarından kurtulacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, adını herkese duyuracağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments