Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor incir toplamak

Rüyada mor incir toplamak

Rüyada mor incir toplamak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işarettir.

Rüyada mor incir toplamak gördüyseniz:

  • Değişiklikler hayatınıza yeni bir ivme kazandırabilir.

Rüyada mor incir toplamak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada mor incir görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak yüzünün de yerlere düşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalettir.

Rüyada incir yaprağı toplamak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada incir yemek ve toplamak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir toplamak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, hayatının alt üst olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil incir toplamak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet eder.

Rüyada erik ve incir toplamak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments