Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir toplamak

Rüyada kuru incir toplamak

Rüyada kuru incir toplamak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir toplamak gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada kuru incir toplamak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada incir kurusu görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, karasızlık yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada kuru incir yemek kötü duygularını yeneceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, devlete hizmet etmeye inanılır.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, onun istediği yoldan gideceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir satın almak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir dağıtmak sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir ikram etmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir yediğini görmek mutlu bir evliliğe, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments