Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yaprağı toplamak

Rüyada incir yaprağı toplamak

Rüyada incir yaprağı toplamak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada incir yaprağı toplamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir yaprağı görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil incir yaprağı görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil yaprak toplamak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada bağdan yaprak toplamak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments