Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor incir görmek

Rüyada mor incir görmek

Rüyada mor incir görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Rüyada mor incir gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada mor incir görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada mor incir toplamak iflas edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kocaman incir görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yaş incir yediğini görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada incir reçeli yemek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir istemek evindeki huzurun bozulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına yorulur.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kara incir toplamak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments