Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ve incir toplamak

Rüyada erik ve incir toplamak

Rüyada erik ve incir toplamak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada erik ve incir toplamak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada erik ve incir toplamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet eder.

Rüyada incir ve erik toplamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hoş muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil incir toplamak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yeni işlere girileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz incir toplamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments