Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yemek ve toplamak

Rüyada incir yemek ve toplamak

Rüyada incir yemek ve toplamak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bunu şeref sayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve toplamak gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada incir yemek ve toplamak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik ve incir toplamak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada incir üzüm toplamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ticarete adım atacağına işaret eder.

Rüyada incir topladığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ölümcül hastalıklara işaret yorulmaktadır.

Rüyada yaş incir toplamak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz incir toplamak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments