Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil incir toplamak

Rüyada yeşil incir toplamak

Rüyada yeşil incir toplamak işin düzeltileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, başına türlü belalar geleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ekmeğinin azalacağına işarettir.

Rüyada yeşil incir toplamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada yeşil incir toplamak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, halsizleşeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta incir toplamak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada erik ve incir toplamak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada dalından incir toplamak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada incir ve elma toplamak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir üzüm toplamak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm ve incir toplamak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, maddi gücünü yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kuru incir toplamak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments