Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk gömlek görmek

Rüyada mor renk gömlek görmek

Rüyada mor renk gömlek görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, başarıları ile tanınacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bahtın açık olmasına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada mor renk gömlek gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Rüyada mor renk gömlek görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mor gömlek giymek büyük işlerin ortaya konulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada mor gömlek görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek çok büyük mutluluk yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu renk gömlek görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek rahatlayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek yeni bir hayat kuracağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments