Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift gömlek giymek

Rüyada çift gömlek giymek

Rüyada çift gömlek giymek ortak edineceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift gömlek giymek gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada çift gömlek giymek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift pantolon giymek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Rüyada çift ayakkabı giymek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Rüyada çift çorap giymek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek büyük başarıların göğüsleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Rüyada dar gömlek giymek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments