Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, görmediği yerlere gideceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek asla yüksünmeyeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek büyük üzüntüler olacağına, ticarete atılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments