Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gömlek görmek

Rüyada mor gömlek görmek

Rüyada mor gömlek görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına tabir olunur.

Rüyada mor gömlek gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada mor gömlek görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hastalıklarını yeneceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk gömlek görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada mor gömlek giymek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada hardal rengi gömlek görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek almak güzel günlerin kapıda olacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Rüyada turuncu gömlek almak kötü kişilerden uzak durulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Rüyada yeşil gömlek giymek bolluk içinde yaşamaya, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan gömleği görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments