Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo gömlek giymek

Rüyada bordo gömlek giymek

Rüyada bordo gömlek giymek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada bordo gömlek giymek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek mutlulukların yarım kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bordo gömlek görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk ceket giymek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk elbise giymek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada bordo elbise giymek çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo ceket giymek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada bordo etek giymek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments