Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste etek giymek

Rüyada üst üste etek giymek

Rüyada üst üste etek giymek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkının azalacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işarettir.

Rüyada üst üste etek giymek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada üst üste etek giymek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada üst üste elbise giymek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, aile saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste iki ayakkabı giymek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kendisini çok yıpratacağına inanılır.

Rüyada üst üste gömlek giymek hem de işinde söz sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada üst üste ayakkabı giymek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada üst üste kazak giymek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulur.

Rüyada üst üste pantolon giymek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kısmetinin açık olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments